Szeretettel köszöntelek a A Locomotiv GT. rajongói club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
A Locomotiv GT. rajongói club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a A Locomotiv GT. rajongói club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
A Locomotiv GT. rajongói club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a A Locomotiv GT. rajongói club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
A Locomotiv GT. rajongói club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a A Locomotiv GT. rajongói club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
A Locomotiv GT. rajongói club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2006. február 20. hétfő
Újév kezdés PRESSER GÁBORralJól kezdődött az Újév a Vylyannál, Kisharsányban. Nagy örömünkre Presser Gábor zeneszerző, zenész, zenei rendező volt a vendégünk. Debreczeni Mónikával körbejárta a pincészetet, megismerte a borkészítés lépéseit, megkóstolta a legszebb borainkat és beszélgettünk vele egy jót. Bár közben a művész a borhoz való viszonyáról szerényen csak úgy fogalmazott: "Nem értek hozzá, ezért csak inkább nagyokat hallgatok" - a vacsora végére mégis kiderült, milyen szakértő módon nyilatkozik az italokról - borokról, viszkikről, s különösen a pálinkákról. Büszkén mesélt saját körtepálinkájáról, egészen addig, amíg a Vylyan Cabernet Franc seprőpálinkát is megkóstolta… ami igazán elvarázsolta a szívét. a vendégünk. A látogatásról készült részletes élménybeszámoló a Decanter Magazin februári számában olvasható Vágó Ágnes tollából.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!